Kärriär på CK Klinikerna

Om vår yttersta ambition är den främsta vården och bästa möjliga kvalitet i omhändertagandet av våra patienter blir vårt viktigaste mål att vara en attraktiv arbetsgivare som erbjuder gott om möjligheter till såväl professionell som personlig utveckling för våra medarbetare. Med god laganda och sammanhållning inför nuvarande och kommande uppdrag finns det inga hinder för vad vi kan åstadkomma.

Kom med på vår förändringsresa! Vi garanterar dig en tid värd att minnas; ett fartfyllt, spännande och utmanande äventyr med minnen för livet.

CK Klinikerna - Kirurgi

Operationssköterska, Nattsköterska, Kirurger

På CK Klinikerna – Kirurgi där kan du hitta uppdaterad information om vilka tjänster som finns lediga, du har alltid möjlighet att skicka in en spontanansökan. Ansök då via knappen nedan. 

CK Klinikerna - Esthetics

Injektionssköterska, Hudläkare, Hudterapeut

På CK Klinikerna – Esthetics där kan du hitta uppdaterad information om vilka tjänster som finns lediga, du har alltid möjlighet att skicka in en spontanansökan. Ansök då via knappen nedan. 

CK Klinikerna - Shape

Plastikkirurger

På CK Klinikerna – Shape där kan du hitta uppdaterad information om vilka tjänster som finns lediga, du har alltid möjlighet att skicka in en spontanansökan. Ansök då via knappen nedan.