Kärriär på CK Klinikerna

Vår högsta strävan är att erbjuda den främsta vården och den allra bästa kvaliteten i omhändertagandet av våra patienter. Detta är vårt övergripande mål och vår drivkraft som styr allt vi gör. Men för att uppnå detta mål måste vi också vara en attraktiv arbetsgivare som inte bara lockar de mest kvalificerade och engagerade medarbetarna utan också ger dem gott om möjligheter för både professionell och personlig utveckling.

Vi tror på att investera i våra medarbetare och hjälpa dem att växa och utvecklas i sina roller. Vi är övertygade om att när våra medarbetare trivs och känner sig utmanade och engagerade, kan vi leverera den bästa vården till våra patienter.

För att nå vårt gemensamma mål sätter vi stor vikt vid god laganda och sammanhållning inom vårt team. Tillsammans är vi redo att möta nuvarande och framtida utmaningar med öppna armar. Vi tror inte att något är omöjligt när vi arbetar tillsammans mot vårt mål att erbjuda exceptionell vård och service.

Så om du är redo för en spännande förändringsresa, så är CK Klinikerna rätt plats för dig! Vi garanterar att du kommer att få en tid som är värd att minnas, med en fartfylld, spännande och utmanande resa som kommer att skapa minnen för livet. Välkommen att bli en del av vårt engagerade och passionerade team!

CK Klinikerna - Kirurgi

Operationssköterska, Anestesisköterska, Kirurger

På CK Klinikerna – Kirurgi där kan du hitta uppdaterad information om vilka tjänster som finns lediga, du har alltid möjlighet att skicka in en spontanansökan. Ansök då via knappen nedan. 

CK Klinikerna - Shape

Plastikkirurger

På CK Klinikerna – Shape där kan du hitta uppdaterad information om vilka tjänster som finns lediga, du har alltid möjlighet att skicka in en spontanansökan. Ansök då via knappen nedan.